Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 

Tapahtumat: -

Mainetta ja kunniaa

Meidät on arvostellut:

Copyrights

Pyrin pitämään tekijänoikeuksista kiinni. Kaikki Zodiacissa näkyvä materiaali on kopioitu laillisesti, lupia tai lisenssejä noudattaen. Kaikki tekstit ovat minun, Jesyn käsialaa, ellei toisin mainita. Zodiac Stablesista ei saa kopioida mitään ilman lupaa! Jos jotain Zodiacista haluaisit itsellesi, kysy siitä vieraskirjassa. Sivujen liika matkiminen on myös kiellettyä. Vinkkejä ja ideoita saa tietysti ottaa, mutta liikaa on aina liikaa.

Arvostelu?

Pidän pienimuotoista arvostelutoimintaa Zodiacin ylläpidon lisäksi. Arvostelen sivut perinteisellä +/- & sanallinen & arovsana. Kerron, mitä sivuissa on hyvää sekä parannusehdotuksia. Yritän saada kattavan tekstin ulkonäöllisesti sivuista, sisällöstä sekä kokonaisuudesta. Lopuksi länttään kouluarvosanan. Olisi kiva, jos linkittäisit Zodiacin jonnekin sivuillesi arvosanan kera, mutta se  ei ole pakollista.

Arvostelun pääset tilaamaan tästä.

Arvostellut sivustot: Fire Dust (8-) Kivisydän (8+) Siitostalli Lehto (8½) Sielunmessu (10-)  Spring Hill (10) Paronian taikaopisto (10)

Ylläpidon historiaa

Ylläpitäjän historia virtuaalimaailmassa on paljon paljon pidempi kuin Zodiac Stablesin. Harrastukseni bittiponien kanssa lähti hoitamisesta. Otin aina innokkaana hoitsuja eri talleilta. Muistan hyvin vain kaksi tallia. Toisen sen takia, että se oli ensimmäinen talli jossa hoidin yli kuukauden, jonka jälkeen talli vain katosi. Toisen sen takia, että siellä hoidin lähes kaksi vuotta. Hyppäsin välillä kyseisellä tallilla ohjaksiin, mutta palasin kuitenkin vielä hoitajaksi ennen tallin lopettamista. Siinä samalla pistin pystyyn oman virtuaalitallini. Jokainen varmasti muistaa ensimmäiset virtuaalitallinsa, varsinkin jos sen perusti siihen aikaan kun ei vielä ollut paljoa näitä erittäin suosittuja, hienoja ja mallikkaita talleja vaan se meininki hoitajien kesken oli se juttu. Minunkin oli... noh tallia se kai muistutti. Kuvat oli Jenny K:n, kaikki hevoset olivat samalle sivulle listattuna, copyt olivat päin seiniä ja Suntuubin valmisulkoasut olivat kavereita. Jossain vaiheessa sitten lopetin tallin ennen kuin sinne yli kymmenen ihmistä edes löysi ja päätin perustaa uuden, paremman tallin. Talli muokkautuikin hieman suositummaksi ja sain jopa itse tehtyä ulkoasun sinne. Tosin sekin oli joku kämäinen "läntätään kuvia valkoiselle alustalle" ja sitä luokkaa. Talli sai kuitenkin suhteellisesti suosiota. Lopetin tallin kuitenkin jossain vaiheessa kun totesin, ettei tallini ollut lähellekkään yhtä hieno kuin muilla. Hoitamisen lomassa hankin itselleni kaksi yksityistä hevosta joille tein yhteiset sivut. Silloin rupesin muokkaamaan sivuja täyskokoiseksi talliksi. Talli pysyi pystyssä muutaman kuukauden, jonka jälkeen sössin sivut ja laitoin lapun luukulle. Eikä taas mennyt kauaa kun taas toinen tallini aukesi. Talli muokkautui hiljalleen ja sain sitä pidettyä elossa suhteellisen kauan. Pidin hieman taukoa virtuaalimaailmasta, jonka jälkeen palasin taas edellisen tallini pariin. Talli kuitenkin muutti, jolloin tallin nimeen lisättiin loppuliite, nimimerkkini vaihtui ja talli muuttui täysin hollanninpuoliverisiittolaksi. Tähän asti olin mennyt tilausulkoasuilla ja vapaasti kopioitavilla, mutta tälle tallille tein ensimmäisen kunnon ulkoasun, johon oikeasti olin tyytyväinen. Tämän tallin kanssa ahersin puoli vuotta, kunnes päätin taas lopettaa. Silloin säilöin yhden hevoseni, Windyn. Tamman kanssa kiertelin kisoja ja valmennuksia ja yhtenä päivänä päätin taas rakentaa tallin. Idea oli muhinut päässäni jo vaikka kuinka kauan, mutta sitten otin tuumasta toimeen. Tallista muodostui siis Zodiac Stables. Zodiacia olen hiljalleen rakentanut useamman kuukauden ajan ja yhä se jatkuu!

Pakko mainita tallini nimet vielä aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan ja jos joku muistaa edes yhden talleistani niin saa tulla huikkaamaan vieraskirjaan!

Vrt Hepolampi, Symfonia talli, Safir talli, Gallant -> Gallant Ècurie, Zodiac Stables

Versiot

Ensimmäinen

 Zodiacin alusta heinäkuun alkuun säilynyt veriso tallista. Ulkoasu oli rento ja yksinkertainen harmaalla väriteemalla. Pidin ulkoasusta yllättävän paljon, vaikka väriä ei siinä paljoa ollutkaan. Ulkoasu keräsi myös muilta kävijöiltä paljon kehuja, joten olen hyvin tyytyväinen tähän luomukseen.

 

 

Toinen

Versio oli käytössä heinäkuusta syyskuuhun. Ulkoasussa oli jo hieman enemmän väriä koodin mukana, mutta silti aika pitkälti harmaata harmaan perään. Tässä ulkoasussa tuli myös aika kivasti ilmi tallin sijainti (USA). Tämä versio ei miellyttänyt omaa selmää niin paljon kun ensimmäinen, mutta kyllähän tämäkin toimi!

 

 

Kolmas

Versio oli käytössä syyskuusta lokakuun puoleen väliin. Itse en henkilökohtaisesti tästä ulkoasusta pitänyt, vaikkakin se jonkun verran keräsi kyselyn mukaan kehuja. Saipahan Zodiac taas hieman lisää väriä syksyn merkeissä.

Neljäs

Versio oli käytössä lokakuun puolesta välistä tammikuuhun. Ulkoasu oli todella sininen, mikä toi kivasti vaihtelua vallinneeseen harmaaseen. Ulkoasusssa oli paljon asioita, mistä pidin, mutta myös paljon asioita, mistä en pitänyt. Ainakin huomasi talviteeman...

Viides versio

Viides

Versio oli käytössä remontin jälkeisestä huhtikuusta kesäkuuhun. Ensimmäinen ulkoasu mihin tein itse myös koodit. Pidin kovasti ylägrafiikasta ja taustasta, mutta muusta en niinkään. Lyhyellä ajalla tämäkin toimi, mutta en jaksanut tätä kovin kauaa katsella...

 

Ulkoasu © 2016 H, Virtualdesign
Ulkoasun kuva © FaceMePLS (CC 2.0 BY)
Kaikki muu ellei toisin mainita © Jesy VRL-11942, Zodiac Stables

Zodiac Stables on virtuaalitalli. Talli ja kaikki sen sisällä tapahtuva toiminta on olemassa vain netissä!
Jokainen hevonen on virtuaalihevonen!

 
©2020 Zodiac Stables - suntuubi.com