Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 

Tapahtumat: -

 1  2  3  4  >
#16 Uutuuden huumassa
28.01.2017 06:39 | Jesy

Edellisestä blogikirjoituksesta onkin ihan hirvittävän paljon aikaa. Se ehkä kertoo hyvin siitä, kuinka paljon olen koko tallin päivittämiseen käyttänyt aikaa ja jaksamusta. Minulle iski ihan hirvittävä motivaatio pula ja talli oli hilajiselolla lähes koko vuoden 2016. Nyt on kuitenkin saatu uutta puhtia peliin ja talli on nostettu takaisin jalustalle.

Koska näissä pienissä piireissä pyöriminen ja lähes yksin harrastaminen ei selkeästi enää toiminut, löysin tieni Keskustaan. Jospas sitä kautta yritetään löytää uusia kavereita ja yhteistyöläisiä, niin pysyis tämäkin harrastus aina niin mukavana. Tosiaan vuonna 2016 syntyi vaivaiset 5 kasvattia, koska en niitä uskaltanut lähteä kaupittelemaan ja omia oli jo ihan tarpeeksi. Mutta nyt koska niin moni hevonen alkaa olla jo valmiina laatuarvosteluun ja kisalistat erj:n puolella on ihan tyhjänä, voisi olla ika lähteä heppashoppailemaan ja tekemään taas Zodiac nimeä kantavia kopukoita.

Talli sai myös kunnon rempan tässä samassa uudessa motivaatiopuuskassa. Kaikki hevosten sivut päivitettiin ajatasalle, pullaponit on pistetty myyntiin, toiminta-sivu päivitettiin huomattavasti selkeämmäksi sekä vieraskirja vaihtui kokonaan sähköpostiin ja keskusta-foorumille. Yhteistyölista pitäisi myös pävittää ja yrittää etsiä lisää aktiivisia kwpn-kasvattajia.


 - Jesy | Linkki



#15 Täällä jälleen
04.04.2016 16:00

Kylläpäs se venähtikin... Zodiac oli loppujenlopuksi lähes kaksi kuukautta kiinni. Sain kuitenkin remontin tehtyä, vaikka kaikki ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan. Tajusin, etten jaksa ylläpitää aktiivista yksityistoimintaa, joten jätin sen pois ja otin tilalle leiritoiminnan. Ensimmäinen leirikutsu pitäisi pikkuhiljaa julkistaa. Mitään suurempia muutoksia talli ei siis kaikesta huolimatta kokenutkaan. Samoilla periaatteilla jatketaan yhä.

Nyt olen myös pitänyt listaa kaikista Zodiacin hevosten kilpailuista ja päiväkirjamerkinnöistä. Ensimmäisenä uskalsinkin ilmoittaa Rosen tämän kuukauden KRJ-laatuarvosteluun. Omien laskujen mukaan pitäisi ainakin KRJ-II palkinto tulla. Ilmoitin myös Onellan ja Luken KTK-tilaisuuteen. Toivottavasti sieltäkin tulee hyvät palkinnot. Windy sai myös kaikki sijansa täyteen, joten ilmoitin sen ERJ-laatuarvosteluun tänään. Luke, Hero, Felix ja Fabian on myös ilmoitettu EV-laatiksiin. Nyt on kisalistoille tullut kummasti tilaa kun Gina, Windy, Silver ja Ember saivat kaikki sijansa täyteen ja kohta saadaan nekin laatiksiin ilmoitettua.

Vaikka alkuvuosi onkin ollut laatuarvosteluiden osalta vilkasta, on kasvatustoiminta ollut hidasta. Vuoden 2016 puolella on syntynyt vain kaksi varsaa. Omaan käyttöön en hevosia enempää juuri nyt tarvitse, enkä ole uskaltanut niitä myyntiinkään tehdä. Jospa kohta syntyisi muutama varsa kun pari heppaa tarvitsee jälkeläisnäyttöjä. Mutta siinäpä kaikki tällä kertaa!

xx Jesy


Linkki



#14 Taukoilua ja tiedotusta
07.01.2016 14:55

Ajattelin nyt käyttää tätä blogia hyväkseni ja kirjoittaa pienen alustavan tiedotuksen loppukuun suunnitelmista. Kuten varmasti moni kävijä on huomannut, uutisissa on pitkän aikaan lukenut tylsä teksti: "Tallilla menossa suuri remontti!". Joku en ehkä saattanut jopa huomata tallin esittely-sivun kadonneen navigaatiosta. Nyt raotan teille pientä salaista arkkuani hieman.

Eli, talli tulee muuttumaan lähes kokonaan. Ulkoasu vaihtuu niin yleisesti kuin hevostenkin sivuilla kaikkia laatikoita myöden. Tallin muuttaa ja tätä myöden myös saa uuden esittelyn. Päätoimintana jatkuu edelleen aktiivinen hollanninpuoliveristen kasvatus, mutta mukaan otetaan myös yksityistoiminta, josta yritän saada mahdollisimman toimivan ja mieleisen, jotta se ottaisi oikeasti tulta alleen. Mitään vuokraustoimintaa en kuitenkaan ainakaan vielä ole suunnitellut, mutta ehkä joku päivä. Suuret muutokset tulevat kuitenkin viemään suuren määrän aikaa. Siitä seuraavaan asiaan.

Odotan nyt vain ja ainoastaan tuloksia tammikuun ktk-tilaisuudesta sekä yksistä näyttelyistä, jotta saan pistettyä sivut kiinni ulkopuolisten näkyviltä. Varsinaisen ulkoasun vaihdokseen tuskin menee pitkään, mutta kaikkien taulukoiden uudelleen teko on paitsi hyvin puuduttavaa hommaa, myös äärimmäisen hidasta. Siihen samaan syssyyn esittelyn uudelleen teko ja kaikkien hevosten sivujen päivitys myös luonteiden ja sukuselvityksien kanssa. Talli tulee siis pysymään kiinni vähintään kaksi viikkoa, ehkä jopa pidempään. Siinä aikana otan kaikki postit vastaan sähköpostiin ja länttään varmaan jonkun chatin tervetulosivulle nopeimmille asioille.

Toivottavasti Zodiac saa tätä myötä lennokkaan lähdön vuoteen 2016! :)

xx Jesy


Linkki



#13 Kiitos
01.01.2016 21:53

Nyt on aika kiittää ja kumartaa vuoden 2015 puolesta ja siirtyä iloisesti vuoden 2016 puolelle!

Olen laiminlyönyt tätä blogia jo aivan liian pitkään, ja nyt keksin loistavan syyn kirjoittaa tänne. Zodiac Stables jätti vuodelta 2015 yhteensä kymmenen jälkeläistä, joista tasan puolet jäivät meille kotiin ja loput lähtivät maailmalle. Kiitos siis Elsu, Sanni, Ariana ja Ellen, jotka meiltä kasvatin itselleen halusitte ja näin tuitte Zodiakin toimintaa! ♥

Kiitos myös sille porukalle, jotka laatuarvosteluja pitää yllä! Ensimmäisen vuoden aikana Zodiac Stablesin hevosista yksi palkittiin kouluvarsojen laatuarvostelussa, kaksi estevarsojen laatuarvostelussa sekä yksi yleislaatuarvostelussa ja hevosten kantakirjaustilaisuudessa! ♥

Kiitos myös Pisteelle monien orien lainasta sekä kahden Reven kasvatin myymisestä! Hamzi ansaitsee itselleen myös isot kiitokset yhdestä kasvatista sekä ihanan kirjavan kasvatin mahdollistamisesta. Sonjalle menee myös kiitokset kahdesta Royal Gearin kasvatista! ♥

Lisää kiitoksia ansaitsevat meidän ihanat yhteistyöläiset, jotka jaksavat kirjoittaa meille kuulumisia ja joiden talleja ja hevosia saan ihailla jokaisella vierailulla. Ehdottomasti suuret erityiskiitokset Miimulle, joka on jaksanut auttaa koodauksissa ja jättänyt myös Spring Hillistä meille kasvatin! Myös muut yhteistyöläiset muistuttavat minua siitä, miksi tämä koko juttu edes on kivaa: yhteisöllisyys! ♥

Lisäksi aivan mahtavat kiitokset kaikille, joiden nimiä en tässä listassa maininnut! Kaikki, jotka myivät hevosiaan meille, kaikki kilpailijat, kilpailukutsujen jättäjät, muuten vain vierailleet ja jopa mainostajat. Teidän takia tämä kannattaa ja Zodiac Stables tulee jatkamaan olemassaoloaan vielä pitkään! ♥

Eli iso kiitos ja monta halia kaikille rakkaille kävijöille! Aivan mahtavaa uutta vuotta kaikille! ♥

xoxo Jesy


Linkki



#12 Uutisia!
17.10.2015 18:31

Nyt on kieltämättä mennyt jo hyvä tovi siitä kun viimeksi tänne mitään tuhrustin. Muutaman kerran sain tekstin jo lähes valmiiksi, mutta en sitä kuitenkaan postannut. Halloween on tosiaan jo lähellä ja joku tarkkanäköinen huomaakin varmasti ulkoasun muuttuneen hieman aiheeseen sopivammaksi. Mitään tapahtumaa tallille en ole yksinkertaisesti vain jaksanut järjestää, joten turhan suurta joukkiota en odota tätä "kaunista" luomusta tuijottelemaan.

Hevosilla olen pitänyt hieman kisataukoa, tai ainakin yrittänyt. Odotan yhä monista kisoista tuloksia ja viimeistään siinä vaiheessa lopetan kisaamisen hetkeksi kokonaan. Muutamaan Halloweenin kunniaksi järjestettävään tapahtumaan osallistuin Retun ja Poppiksen kanssa, sekä ilmoitin myös Windyn muutamaan luokkaan. Yritän yhä saada tekstejä kasaan näille kaikille hevosille, niin olisivat edes hieman valmiimpia laatiksiin.

Hevospuolelle kuuluu siis oikein hyvää. Sani on astutettu Shadowin Eetu-orilla ja varsaa odotellaan ensi kuun puolella syntyväksi. Eetu on väriltään kirjava, joten toivottavasti meillekin kirjava varsa syntyy! Lähes heti edellisen postauksen jälkeen huomasin onkineeni itselleni jälleen uuden hevosen. Hollanninpuoliveritamma Jade astui meidän pihalle Shadowin porukasta. Estesukuinen kimo neiti kisaa myöskin 150cm luokissa. Myöhemmin ajattelin astuttaa Jaden Emberillä.

Nyt kuitenkin talli on niinsanotusti hiljaiselolla, vaikkakin täällä ruudun takana minä varmaankin päivittäin touhuilen. Tarkoituksena oli saada kaikille hevosille vähintään luonteet ja sukuselvityksiä tehdyksi loman aikana, mutta olen istunut yllättävän vähän koneen takana. Siispä kirjoitan rästiin jääneet tekstit ennen kuin mitään muita muutoksia tallille rupean tekemään. Siinäpä taisi olla pitkän aikavälin nopeat kuulumiset.

xxx Jesy


( Päivitetty: 17.10.2015 22:15 )

Linkki
 1  2  3  4  >



RSS

 

Ulkoasu © 2016 H, Virtualdesign
Ulkoasun kuva © FaceMePLS (CC 2.0 BY)
Kaikki muu ellei toisin mainita © Jesy VRL-11942, Zodiac Stables

Zodiac Stables on virtuaalitalli. Talli ja kaikki sen sisällä tapahtuva toiminta on olemassa vain netissä!
Jokainen hevonen on virtuaalihevonen!

 
©2020 Zodiac Stables - suntuubi.com