Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 

Tapahtumat: -

Pihapiiri

Tallin pihapiiri levittäytyy hyvin laajalle alueelle. Asfaltoitu tie tulee suoraan tallirakennuksen eteen ja päättyy tallin parkkipaikalle. Koulukenttä on heti tallin vieressä, estekenttä ja maneesi hieman syrjemmällä. Muutamat tarhat sijaitsevat tallin takana, mutta muutamat tarhat ja laitumet reunustavat tallin pihaa kauempana. Tallin ympäristöstä löytyy myös kaksi katettua pyöröaitausta.

Tallirakennus

Zodiac Stablesin tallirakennus on vuonna 2014 rakennettu, kodikas ja tilava. Karsinoita tallista löytyy

30, minkä lisäksi 4 varsomiskarsinaa. Tallissa pyritään pitämään aina muutama karsina tyhjillään varmuuden vuoksi. Karsinoissa käytetään kuivikkeina turvetta ja karsinat siivotaan n. 2 kertaa päivässä. Karsinoista löytyy myös automaattiset juomakupit, ruoka-astiat sekä suolakivi.

Talli on rakennettu kahteen kerrokseen. Alhaalta löytyvät karsinoiden lisäksi satulahuone, kuivatushuone, rehuvarasto sekä kaksi pesukarsinaa. Tallin yläkerrasta löytyy keittiö ja oleskelutilat, WC, suihku ja pukutilat.

Ratsastusmahdollisuudet

Zodiac Stablesilta löytyy kattavat ratsastusmahdollisuudet. Pihalta löytyy kaksi kenttää, joista toinen

koulukenttä ja toinen estekenttä. Huonommilla säillä myös maneesi palvelee ratsukoita. Maastoesterata löytyy lyhyen matkan päästä eritasoisille ratsukoille suunnattuna. Laukkaratsastuskaan ei ihan mahdotonta ole, sillä vajaan kilometrin päästä löytyy nurmipohjainen laukkarata, mikä on tallilaisten käytössä sovittuina aikoina.

Maastoreiteistä löytyy jokaiselle jotakin. Vuorille johtaa monia polkuja, mutta myös tasaisemmalla on paljon kauniita maisemia. Metsääkin löytyy kiitettävästi Zodiac Stablesin porukan käytettävistä. Jotkut reiteistä on värikoodattuja niiden vaikeustason mukaan. Kaikkein jyrkimmin vuorille nousevat polut ovat esimerkiksi merkitty mustalla, kun taas loivempaa kiertävät polut ovat punaiseksi merkittyjä. Kaikki reitit ovat kuitenkin turvallisia ratsastaa!

 

Henkilökunta

Jessica "Jesy" Clark

Jesy on tallin päähahmo ja vastaa hevosten ja tallin kunnosta. Myös iki-ihanat paperityöt ovat Jesyn hommia. 32-vuotias nainen on kouluttautunut nuorten hevosten kouluttajaksi sekä valmentajaksi, jonka jälkeen lähtenyt itse tallia pyöritämään. Luonteeltaan Jesy on rauhallinen ja määrätietoinen, mutta todella rento ja sosiaalinen.

 

 

Amanda Jones

Jesyn isosisko Amanda toimii tallilla apukätenä ja hoitaa siskonsa ohella tallitöitä ja hevosten liikutuksia. 33-vuotias Amanda on hyvin järjestelmällinen ja nipottaakin usein tallilaisia, jos joku asia on jäänyt puolitiehen. Muuten hevosten hoitajaksi ja hierojaksi kouluttautunut nainen on oikein mukavaa seuraa.

 

 

Ethan Clifford

Ethan on myös tallin vakiokasvoja. Miehellä on elämänkokemuksia jaettavana 71 vuoden takaa ja kertookin mielellään kaikennäköisiä tarinoita "vanhoilta ajoilta". Tallilla Ethan avittaa hevosten hoidossa ja nikkaroi aina silloin tällöin paikkoja kuntoon.

 

 

Liam Willson

Erittäin taitava hevosten käsittelijä Liam ansaitsi paikkansa tallitiimissä ratsuttajana. Vasta 24-vuotias nuorukainen hurmaa sekä hevoset että ihmiset itsevarmalla asenteellaan. Liam on erittäin huumorintajuinen, mutta ottaa silti hommansa vakavasti.

 

 

Lauren Graham

Lauren kulkee tallilla vierailevana tähtenä aina muutaman kerran viikossa. 37-vuotias nainen on hyvin kunnianhimoinen kouluratastaja ja pitää tallilla aina silloin tällöin kouluvalmennuksia. Lauren osaa olla hyvin vaativa eikä hän tunne ylimääräistä myötätuntoa, mutta valmentajana hän saa tuloksia aikaan.

 

 

Joseph "Joe" Fletcher

Kengittäjän ja eläinlääkärin roolia tallilla vetää 41-vuotias Joe. Mies on erittäin taitava työssään ja hoitaakin hommansa aina tunnollisesti. Luonteeltaan Joe on hieman hiljainen ja vetäytynyt, eikä miehestä kamalasti juttuseuraksi ole. Joe on kuitenkin kaikille hyvin ystävällinen.

 

 

 


©  Susie Blackmon (CC BY-NC 2.0), Geoff Tucker (CC BY-NC-SA 2.0), Santi (CC BY-NC-DN 2.0), Franz Venhaus

 

 

Ulkoasu © 2016 H, Virtualdesign
Ulkoasun kuva © FaceMePLS (CC 2.0 BY)
Kaikki muu ellei toisin mainita © Jesy VRL-11942, Zodiac Stables

Zodiac Stables on virtuaalitalli. Talli ja kaikki sen sisällä tapahtuva toiminta on olemassa vain netissä!
Jokainen hevonen on virtuaalihevonen!

 
©2019 Zodiac Stables - suntuubi.com